June 21, 2017

Blog Yang Selalu Saya Singgah

Assalamualaikum. Hari ni nak tulis entry yang santai-santai sikit sebab nak share dengan orang lain. Macam mana Feni dapat idea nak tulis entry ni. Salah satu cara nak dapat idea ialah dengan membuat blogwalking ke blog-blog sahabat-sahabat lain.

Yang selalu jadi rujukan Feni ialah 

1. www.nadzaim.com - Blog Neny Feni dalam Shaklee
2. cantiksihatcorner.blogspot.my - Sideline Feni merangkap saudara mara dalam #teambintang
3. www.annursyuhadah.com - yang ni selalu bagi tunjuk ajar pasal blog.


Banyak lagi sebenarnya yang selalu Feni singgah. Maklum sajalah nak cari info ni bukan senang. Nak beli buku atau majalah nak kena guna duit juga. Jadi sambil google tu boleh jugak dapat info dan berkenalan dengan blogger baru kan.

Menambahkan kenalan melalui alam maya ni sungguh mudah dan jimat. Jimat masa, tenaga dan wang ringgit. Eh macam mata duitan pula.




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog