Tuesday, August 29, 2017

SET CANTIK GOJES KEGEMARAN SAYA

Bila ditanya apakah set kegemaran Mak Jemah, sudah tentu Mak Jemah akan jawab Set Cantik Gojes . Set ini mengandung 3 produk hot Shaklee ia...
Monday, August 28, 2017

KEGUNAAN BASIC H SHAKLEE

Bila sebut pasal Basic H ni memang suka sangat la sebab sebotol Basic H boleh tahan berbulan-bulan lamanya. Lepas tu 1001 kegunaan Basic H ...
Saturday, August 26, 2017

BASIC H MEMUDAHKAN KERJA HARIAN IBU

Sekarang ni kalau boleh nak dapatkan satu produk yang bagus dan multifunction. Boleh buat cuci pinggan mangkuk dan juga boleh buiat cuci sa...
Friday, August 25, 2017

AGENDA CUTI SEKOLAH

Abang Aus dah start cuti sekolah hari ni. Macam-macam plan nak buat untuk Abang Aus. Plan hari minggu ni nak bawak dia dengan Adik Rayyan na...
Thursday, August 24, 2017

WARNA KEGEMARAN SAYA

Bila dapat tajuk task macam ni teringat pula masa kecik-kecik mesti ada warna kegemaran. Siap bercop-cop lagi. Aku warna biru, kau warna me...
Wednesday, August 23, 2017

PETUA MUDAH HAMIL

Memilik zuriat sendiri adalah salah satu impian bagi pasangan yang berkahwin. Anak adalah yang tidak ternilai harganya. Penyeri rumah tangga...
Tuesday, August 22, 2017

RESEPI DAGING GORENG KUNYIT

RESEPI DAGING GORENG KUNYIT Nak raya haji kan. Mesti banyak dapat daging fresh-fresh. Feni suka masak daging goreng kunyit. Bahan-bahan ...
Powered by Blogger.